Vanessa Linares

Vanessa Linares va néixer a Barcelona en 1976. Va estudiar Belles arts i es va especialitzar en disseny gràfic amb una beca Erasmus a Manchester.

Ha exposat en diferents galeries, combinant el seu treball de pintora, il·lustradora i dissenyadora gràfica. A Barcelona ha exposat en la Galeria Espai B, Jordi Barnadas, Plom Gallery, La Migdiada, Safia, Diluvi Universal i a Mataró, en La Destil·*leria.
També ha exposat a l'Havana, Singapur, Padova, París i Hong Kong.

L'obra de Vanessa és íntima, tendra, innocent, però a vegades també inquietant. Els seus “guspirus” d'ulls grans, són presents en la major part de les seves pintures i aquarel·les. Composicions on combina tot el que li permet aprofundir en aquest món, una espècie de mix mitjana que va des del collage a la pintura amb acrílic, aquarel·la, oli, però també Illustrator, Photoshop, Procreate i ceràmica.

El seu projecte immediat és il·lustrar un conte infantil sobre els Guspirus i la filosofia africana Ubuntu “Jo soc perquè nosaltres som”

Guspirus. Jo soc perquè nosaltres som.

Hi ha un lloc anomenat Ubuntu on els Guspirus viuen en pau i harmonia, representant la idea de connexió, comunitat i cura mútuo per a totes i tots.
"Jo soc perquè [email protected] som" es una expressió comunmente usada pels Guspirus que intenta recordar-nos això. [email protected] estem [email protected]

Obres de l'artista

0

Cistella