ENVIAMENT
- L'enviament és gratuït a tots els països de la Unió Europea, per a altres destins, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres a través de l'e-mail [email protected]
- Una vegada rebut la comanda aquest serà enviat després de 4 dies hàbils (temps estipulat per a la realització de l'embalatge), moment en el qual vostè rebrà per e-mail un link de seguiment de l'enviament que li permetrà rastrejar la seva comanda en tot moment. El termini de lliurament sol durar entre 3 - 4 dies hàbils en territori espanyol, sent de 6 - 7 dies hàbils per a altres destins dins de la UE.
- Tots els enviaments estan assegurats contra deterioració o pèrdua fins a l'arribada a la seva destinació. Si el paquet que rep està danyat recomanem rebutjar-lo al·legant que l'embalatge ha sofert danys.


DEVOLUCIONS
- En el cas que estigui insatisfet amb l'obra rebuda, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres en un termini de 48 hores després de la seva recepció.


POSSIBILITAT DE VEURE L'OBRA EN DIRECTE
- Si vol veure en cap persona de les obres de la nostra botiga en línia pot posar-se en contacte amb nosaltres i concertarem una visita a la galeria


DOCUMENT D'AUTENTICITAT DE L'OBRA
- Totes Lobres de l'apartat ARTISTES estan proveïdes d'un document d'autenticitat amb les característiques tècniques i la signatura de l'artista.

PROTECCIÓ DE DADES
- Les seves dades de caràcter personal han estat recollits d'acord amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquests.
Li posem en coneixement que aquestes dades es troben emmagatzemats en un fitxer propietat de Espai b. D'acord amb la Llei anterior, té dret a exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat mitjançant correu electrònic a [email protected].
- Les dades rebudes durant la compra seran utilitzats únicament amb aquesta fi, a excepció
de l'adreça email que serà inclosa en una llista de mailing per a l'enviament de
notificacions. Els clients que no desitgin rebre-les només han d'enviar-nos per e-mail la frase “eliminar de la llista”